Υπηρεσίες SEO

Εκατομμύρια χρήστες σήμερα χρησιμοποιούν καθημερινά τις μηχανές αναζήτησης ως μέσο αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών. Έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 10% των ενδιαφερομένων πάνε στην δεύτερη σελίδα αποτελεσμάτων. Το 90% κάνει κλικ στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας.

Πόσο σίγουροι λοιπόν είστε ότι η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων;
seo

Η Gotoweb εξειδικεύεται στην προώθηση ιστοσελίδων  χρησιμοποιώντας τεχνικές βελτιστοποίησης που είναι απαραίτητες για την προώθηση SEO (Search Enging Optimization). Το SEO είναι η μέθοδος για να βελτιώσετε τις κατατάξεις της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης με σκοπό να αυξήσετε τον αριθμό των επισκεπτών που λαμβάνει η ιστοσελίδα. Για να κερδίσετε μία υψηλή κατάταξη στην ιστοσελίδα σας χρειάζεται να συνδυαστούν πολλές και διαφορετικές παράμετροι SEO. Αυτές κυμαίνονται από λέξεις κλειδιά έως links που θα κερδίσει η ιστοσελίδα σας από άλλες ιστοσελίδες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη δημιουργία και συγκέντρωση όλων τα απαραίτητων στοιχείων που πρέπει να περιλαμβάνει μία ιστοσελίδα ώστε να διαμορφώνει ένα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης περιβάλλον κερδίζοντας τη βέλτιστη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Προωθήστε τώρα το διαδικτυακό σας τόπο χρησιμοποιώντας τη δική μας εμπειρία στο χώρο της προώθησης ιστοσελίδων αυξάνοντας με σταθερό και σύντομο τρόπο τους επισκέπτες του ιστότοπου σας. Η Gotoweb δεσμεύεται να σας υποστηρίξει στο στάδιο προώθησης της ιστοσελίδας σας ώστε να βελτιώσετε την διαδικτυακή σας παρουσίαση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστείτε τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας.

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση της Gotoweb.

Copyright 2015 © Gotoweb.