Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων στις μέρες μας έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις καθώς προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Μία επιχείρηση σίγουρα έχει κέρδος με την κατασκευή ιστοσελίδας, καθώς γίνεται γνωστή πανελλαδικά και μπορεί να επεκτείνει τις δραστηριότητες της.

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού και στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην προώθηση ιστοσελίδων και στην υποστήριξη τους. Με την κατασκευή ιστοσελίδας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε πάντα ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. Πριν από κάθε σχεδιασμό μελετάμε το κοινό που αναφέρεστε, έτσι ώστε οι ιστοσελίδες μας να είναι εύχρηστες και λειτουργικές όπου θα δώσουν την δυνατότητα και στον πιο απλό χρήστη να βρει αυτό που θέλει σε πολύ λίγο χρόνο.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς οποιοδήποτε είδος ιστοσελίδας επιθυμείτε, είτε αυτό είναι ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), είτε είναι ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης, είτε ιστοσελίδα τουριστικού ενδιαφέροντος (ξενοδοχεία, βίλες  ενοικιαζόμενα δωμάτια, μουσεία κ.α)

 

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε να την αλλάξετε, να την ανανεώσετε ή ακόμα και να την βελτιώσετε μπορείτε να εμπιστευθείτε την ομάδα της Gotoweb.

Όπως γίνεται στην κατασκευή ιστοσελίδας για πελάτες που δεν έχουν ιστοσελίδα, το ίδιο ισχύει και για την ανακατασκευή. Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται στα μέτρα σας με πλούσια και εντυπωσιακά γραφικά, φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης περιεχόμενο και αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Κατασκευή ιστοσελίδων φιλικές σε ΑμΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0

Το πρότυπο W.C.A.G (Web Content Accessibility Guidelines), καθορίζει τους κανόνες και τις παραμέτρους ώστε μια ιστοσελίδα να χαρακτηρίζεται ως φιλική για ΑΜΕΑ. Η ύπαρξη μιας τέτοιας ιστοσελίδας διευκολύνει της πρόσβαση σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες , οι οποίοι μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα σας με εύκολο τρόπο.

Η συμμόρφωση με τις οδηγίες για την προσβασιμότητα του Περιεχομένου για τον Παγκόσμιο Ιστό της Κοινοπραξίας για τον Παγκόσμιο Ιστό (W3C) προσδιορίζεται σε τρία επίπεδα: Α, ΑΑ και ΑΑΑ (αναλόγως με το ποιοι ορισμοί ελέγχου ικανοποιούνται και την προτεραιότητα αυτών).

Για παράδειγμα:

  • Για άτομα με τύφλωση ή μειωμένη όραση, οι ιστοσελίδες θα πρέπει να διαθέτουν φωνητική ανάγνωση των κειμένων και των εικόνων, καθώς και αυξομείωση του μεγέθους της γραμματοσειράς και εναλλαγή χρωματικού υπόβαθρου (με αντίθεση χρωμάτων – Contrast ή εντελώς ασπρόμαυρο)
  • Για άτομα με κώφωση ή μειωμένη ακοή, αν υπάρχει ακουστικό περιεχόμενο θα πρέπει να συνοδεύεται από γραπτό κείμενο.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστείτε τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση της Gotoweb.

Copyright 2015 © Gotoweb.