Συχνές ερωτήσεις

+

Το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι το Μέλλον. Είναι προπαντός το παρόν και σίγουρα το μέλλον.
– Αν λοιπόν έχετε υποστεί στη παραδοσιακή σας επιχείρηση μείωση τζίρου,
– Αν χάνετε πελάτες επειδή πλέον αγοράζουν από το τελευταίο χωριό της Ελλάδος με κριτήριο τη τιμή και μόνο και όχι την απόσταση,
– Αν θέλετε να να δημιουργήσετε ένα ακόμη κανάλι πώλησης των προϊόντων σας ταυτόχρονα με το παραδοσιακό σας κατάστημα, τότε ΝΑΙ.

Πρέπει να φτιάξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γι΄αυτό λοιπόν μπορείτε εδώ να μας πείτε τι ακριβώς χρειάζεστε και επικοινωνώντας μαζί σας να φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μοναδικό που θα σας βγάλει σταδιακά από το αδιέξοδο του παραδοσιακού ελληνικού Λιανεμπορίου!

+

Η Βασική γνώση χρήσης Η/Υ σίγουρα βοηθά. Ωστόσο για τη βασική χρήση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος οι δεξιότητες που θα απαιτηθούν είναι πραγματικά λίγες.
Εξάλλου εμείς αναλαμβάνουμε να δείξουμε, να εκπαιδεύσουμε και να κατευθύνουμε τους εμπόρους για το πρώτο χρόνο λειτουργίας του νέου διαδικτυακού τους τόπου.
Όπως δεν χρειάζονται ανώτερες γνώσεις οικονομικής θεωρίας για να ανοίξετε ένα μικρό μπακάλικο, έτσι δεν χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις Η/Υ για να ανοίξετε ένα e-shop.

+

Αν και τις αρχικές τιμές μπορείτε να τις δείτε εδώ, σίγουρα μπορούμε κατόπιν κάποιων ερωτήσεων να φτιάξουμε ποιο συγκεκριμένη προσφορά μόνο για εσάς. Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα και οφείλουμε απέναντί σας να είμαστε ακριβείς.

Οπότε τηλεφωνήστε στο 2310909052 και μάθετε σίγουρα και γρήγορα.

+

Στην gotoweb πέρα από τους εξειδικευμένους μας πληροφορικούς που αναπτύσσουν ιδιόκτητο πρωτότυπο προγραμματιστικό κώδικα, έχουμε την γνώση συνδυασμού Offline και Online επιχειρήσεων. Γνωρίζοντας το παραδοσιακό εμπόριο χρόνια, μπορούμε πέρα από την πληροφορική να σας βοηθήσουμε σε εμπορικά ζητήματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ζητήματα μεταφορικών, διαχείρισης παραγγελιών, επικοινωνίας με πελάτες, αποθήκης,ανταγωνισμού καθώς και διαφήμισης λειτουργούν πάντα υποστηρικτικά στους πελάτες μας σε κάθε τους βήμα με συμβουλές και καθοδήγηση ώστε στο καινούργιο ταξίδι τους στο χώρο του ecommerce να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά.

+

Αναλαμβάνουμε με συγκεκριμένες διαφημιστικές μεθόδους να φυσήξουμε ούριο άνεμο στα πανιά του νέου σας e-καταστήματος που ξεκινάει το ταξίδι του στο ecommerce.

Το google adwords, η αρθρογραφία σε portal, η αποστολή ενημερωτικών newsletter καθώς και η προώθηση μέσω κοινωνικών δικτύων λειτουργούν υποστηρικτικά στους πελάτες μας και διατίθενται κατόπιν συνεννόησης μετά τη παράδοση του αρχικού έργου.

+

Όχι μόνο μπορείτε αλλά ενδείκνυται κιόλας! Ο ιδιοκτήτης ενός eshop που διατηρεί και παραδοσιακή επιχείρηση λιανικού εμπορίου έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει εφόσον, έχει γνώσεις της αγοράς του και σημείο παραλαβής καθώς και άλλα πολλά πλεονεκτήματα που δεν φιλοδοξεί η παρούσα απάντηση να καλύψει πλήρως.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση της Gotoweb.

Copyright 2015 © Gotoweb.