Σχετικά με εμάς

Η Gotoweb είναι μία σύγχρονη και καινοτόμα παρουσία στο χώρο των υπηρεσιών internet αλλά και Desktop εφαρμογών

Ιδρυθείσα το 2013, είναι μία σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet και του Web Design με πρωταρχικό στόχο την ηλεκτρονική προβολή των πελατών της, εταιρειών αλλά και ιδιωτών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και συνεχή υποστήριξη.

Δύο σημαντικές βασικές διαφορές μας ως προς την επίτευξη των στόχων για τον κάθε πελάτη, είναι η εξατομικευμένη κατασκευή του project και η άμεση συνεργασία με αυτόν. Η εξατομικευμένη κατασκευή (customized) βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα. Η άμεση συνεργασία σε κάθε στάδιο με τον πελάτη έχει ως αποτέλεσμα την επαγγελματική προβολή που επιθυμεί ο πελάτης.

Σημαντικό στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας είναι η υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του project, μιας και πρωτεύων στόχος είναι η δημιουργία μιας αμοιβαίας σχέσης, με αποτέλεσμα μια μακροχρόνια συνεργασία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO – Search Engine Optimization), με στόχο την κατάκτηση των πρώτων θέσεων σε αυτές και ιδιαίτερα στην κυριότερη, το Google, μέσω των επαγγελματιών SEO developers. Η εύστοχη επιλογή των λέξεων κλειδιών που αναζητάνε οι χρήστες και που αντιπροσωπεύουν το προϊόν ή την υπηρεσία, η κατάκτηση της πρώτης θέσης – χωρίς κόστος – σταθερά και όχι εφήμερα, καθώς και η διαρκής ενημέρωση και αναβάθμιση της κάθε ιστοσελίδας είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση της Gotoweb.

Copyright 2015 © Gotoweb.